2010. március 13., szombat

Parókaverseny, amikor fogy a Hold.

Az Eclipse- trailer után (amit még nem posztoltunk, p.s.-ben majd most megteszem) természetesen ideje reklámozni a New Moon DVD-t is kicsit (nohát-nohát micsoda meglepő stratégia), ami március 24-én jelenik meg odakinn, itthon meg... ki tudja. Node a lényeg: rádobtak egy Eclipse sneak peeket, hogy aki nem venné meg a New Moont úgy alapon rajongásból, az megvegye emiatt a kétperces kukkolda miatt, ami egyébként hivatalosan is elérhető a YouTube-on. Itt is van:


Na és akkor: rendezzünk Eclipse- parókaversenyt: kié a leggázabb? A versenyzők: tulajdonképpen mindenki Edwardot és Riley-t kivéve (Esmén egyelőre gondolkodom, mert amikor dumál, akkor nóparóka, de mikor jelenet közben mutatják, akkor durvánparóka). Merthogy a Twilightban még hajlandóak voltak a színészek befestetni-levágatni a hajukat, a New Moonra már akkora sztárok lettek, hogy hajlandóságuk erőteljesen csökkent, az Eclipse-re meg már úgy nagyjából el is fogyott. Minek, ha egyszer zseniálisan nagyszerű parókámesterek állnak rendelkezésre?? Gyahh. Szóval. Nézzük az én listámat!




A legkevésbé gáz nálam jelenleg Bella és Jasper (Kristenre eleve nem haragszom, mert TR), aztán jön Carlisle és Emmet és a többi Cullen. A leggázabb pedig sajnos mindenképpen Victoria- akkor is, ha szeretem Bryce-t. Egyszerűen űbergagyi ez a paróka, a színe, és száll égnek- világnak, és olyan puppy-feje van tőle Bryce-nak, nem kifejezetten vérengzős. Utóbbit majd a filmben cáfolni fogja, tudomtudom.

Ez tehát az elő-Eclips paróka-helyzet, ígérem, hogy írni fogok normális bejegyzést is hamarosan. Addig is nézegessétek a SP-et, marhajó lett, és amint ígértem, p.s.: ECLIPSE TRAILER 1.0



p.p.s.: Komolyan. Emmetnek? Paróka??? For God sake... minek? Tudtommal semmiben sem szerepel, mindegy, hogy szőke vagy barna, de ez a helyes kis frufru...nagyon nemodavaló.

p.p.p.s.: a SP-ben Emmet és Esme szeme kifejezetten ijesztő, Edward viszont ott van nagyon 1:19-nél, az elején pedig felhívnám a figyelmet Xavier akcentusára és úgy amblokk az egész srácra :D Lesz eyecandy az Eclipse-ben rendesen. Várjuk nagyon!


1 megjegyzés: