2009. december 15., kedd

Bajleves

Amihez Tövisházi Ambrus hozzányúl, az arannyá válik. Így volt ez az Amorf Ördögök idején, Péterfy Borival kapcsolatban, és így van ez az Erik Sumoval is. Utóbbi a személyes nagy kedvencem a trióból (oké, Bori is ott van azért, na).
Már az első lemez, a 2005-ös My Rocky Mountain is nagyon bejött, igazán pedig a 2007-es Szigeten zuhantam beléjük, mikor először hallottam élőben, mit művel az Erik Sumo Band Harcsa Verával és Kiss Erzsivel kiegészülve (akkor történt meg a Krsa- féle Summertime-os dolog is :). Mindannyiukat külön- külön is szerettem, együtt pedig.. katarzis! :)

Aztán végre csináltak egy új lemezt, a 2009-ben megjelent Trouble Soup-ot, amiről pár számot már eddig is hallhattunk így koncertileg. Szóval Trouble Soup. Szuperlatívuszok ismét: a zenekar (és főleg Ambrus) kreativitása nem ismer határokat sem dalszövegek, sem hangszerelés, sem egyéni megoldások terén. Remek kis album lett ez, a Disco In My Head-et nyomta az MR2 is, szóval azt nem mutatom be, de itt van egy jófajta Kiss Erzsis zene, a Secon (kivételesen nem csupán blablául, hanem franciaszerűen is énekel :) :



Aztán pedig jöjjön a legújabb, harmadik kislemez: Show Me The Light (Harcsa Vera énekelget):
Erik Sumo Band - Show Me The Light by eriksumo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése