2009. december 9., szerda

StripperStew @ the Rileys

Rég írtam már Stew-related bejegyzést, illetve az utóbbi napokban szerzőtársaim is elfoglaltak voltak, így nem frissítettünk, de most úgy döntöttem, megtöröm a csendet.

Tehát: múlt héten érkezett a hír, amire mindeki számított: a Welcome to the Rileys ott lesz a Sundancen. (Sőt, Kristen idén két filmmel nyomul majd, mert a The Runawaysnek is ott lesz -ugyan csak versenyen kivül - a premierje. De erről majd a következő alkalommal.)
Mivel nem feltétlenül mindenki olyan elvetemült rajongó, mint én, úgy érzem a WttR egy kis bemutatásra szorul.

Van egy forgatókönyvírónk, Ken Hixon, aki igazából semmi emlékezeteset nem alkotott. Egészen eddig. Mert ez a munkája most nagyon rendeben van. (Nem tudom, a filmből ez majd hogy jön át, meg mennyire írták át az ő eredeti elképzeléseit, de én végig szakadtam, ahogy olvastam a scriptet...) Aztán van egy rendezőnk, Jake Scott, aki eddig videoklipeket rendezett főleg - Smashing Pumpkins: Disarm, REM: Everybody Hurts, Radiohead: Fake Plastic Trees - és nem mellékesen Ridley Scott fia. Azt hiszem ígéretesnek tűnik.
A történet - röviden -, amit vászonra akartak vinni: Van egy házaspárunk, akiknek egy autóbalesetben meghalt a lánya, ezt pedig nehezen - vagy sehogysem - dolgozták fel. Az asszony (Lois) nem hagyta el évek óta - egészen pontosan a baleset óta - a házat, a férj (Doug) pedig csalja az asszonyt. Doug üzleti okokból New Orleansbe utazik, ahol megismerkedik Malloryvel, a kb 15 éves sztriptíztáncos/prosti-val.
Ehhez a sztorihoz kellett egy színészgárdát keresni. Ez elég jól sikerült: Dougot James Gandolfini, a Maffiózók Tony Sopranoja, feleségét pedig Melissa Leo (ő volt a The L Wordben, de a Righteous Killben is például) játsza. Mallory megformálója pedig Kristen Stewart.

Sajnos trailer még nincs, csak pár kép. De ezeket szívesen megosztom veletek:



'I can do a hand-job for fifty or if you got a rubber, I can do oral for a hundred.'





MALLORY: Then show me your cock.
DOUG: What?
MALLORY: Prove you’re not a cop -- show me your cock.


Röviden ennyi. StrippeStew már elve must see lenne a krisbian énemnek. Egy ilyen forgatókönyvvel meg főleg.

Ide meg kattintgassatok további infoért: http://www.imdb.com/title/tt1183923/. Meg azért is, hogy feljebb kerüljön a MOVIEmeteren, mert a jófej producer gyors trailert és új képeket ígért azért, ha szorgalmasak vagyunk:)

3 megjegyzés:

  1. Eleve tetszik a sztori, Kristennel meg tképpen bármit el lehet adni nekem, szóval majd nekiugrok a szkriptnek én is :D
    Ja, ezt gondolom már láttad ( http://sundance.bside.com/2010/films/therunaways_sundance2010 ), csokis, és annyira marhajó lesz a The Runaways is!! Ott akarok lenni Sundance-en.. de nekünk, kelet-európai kis kecsegeknek hátha lesz vmi lájvsztrím... lehetőleg mexikói :D

    VálaszTörlés
  2. sundance livestream mexikóból...hmmm,az érdekes lenne:D amúgy meg ilyen kelet-európai szuperhősnek is megéri majd egyszer lenni, nyugi:)

    VálaszTörlés
  3. akkor na, hej. meg egyébiránt nagyon várom a WTTR-t, komolyan. itt is csinálhatunk véres fan vitát, szal jaja. Kikinek egyre jobban nő meg a haja, nagyon kivi leszek, milyen cuccban, milyen hajjal tolja majd Sundance-en :D Azt meg nagyon rühellem, h KStew411 szétcseszte a twitteremet a sok Q&A-rel. -.-

    VálaszTörlés