2009. december 21., hétfő

Monkey B-Day

Ma lett 25 éves kedvenc vámpírmajmom, Jackson Rathbone, a "Legnevetségesebb Parókát Kaptam"- díj idei győztese. Szegénykém. Egyébként meg ő A Jasper a Twilightban, meg A Jackson a 100 Monkeys nevű kaliforniai zenekarban, meg most erre az évre éppen kigyúrta magát a The Last Airbender című film kedvéért, amiben állatszőrmébe bújt déli sarki harcosfélét játszik, és alap, hogy megmenti a világot (a film egyébként jövő nyáron jön majd ki, és az az M. Night Shyamalan rendezte, aki a Hatodik érzékért vagy a Jelekért is felelős). Tehát fújjuk el Jacksonnal együtt a gyertyákat, és kívánjunk. Őt. Ide. Vagy ahová éppen gondoljuk, és nézzünk meg pár képet róla.



Itt a paróka, meg az idióta NM-os beállítás, hogy akkor most ő a gonosz meg a vérengző vadállat. Mindegy, szelidítenéém :D



Itt éppen a padkán ül, és várja, hogy valaki felvegye, és elstoppoltassa Forksba. Megyek, aztán térítem elfelé, a koliba viszem. A befagyott ablakon keresztül nem tud majd menekülni. Háhá.




Azonnal elmosolyodik, amint leveheti a szőke parókát. És akkor ilyen. Gyönyörű. Szép.



Vagy amikor éppen nagyon zenész.



És akkor a végére: Jackson Rathbone- egy igazán jófej, meg laza meg vicces ember, aki egyébként zenél. És előfordul, hogy színészkedik is. Happy B-Day, Jacks!!

2 megjegyzés:

  1. azt hittem az utolsó kép az hogy: és ilyen amikor majdnem pete doherty.

    VálaszTörlés
  2. nem akarom, h olyan legyen, mint pete. korán elveszítenénk :/

    VálaszTörlés