2009. december 13., vasárnap

Bakivadászat twilightereknek!

Nos, nekem is tanulni kéne, mint minden rendes gyereknek vizsgaidőszakban, de a blog kiált egy új bejegyzésért, a lányok meg biztos szívesen olvasnának már valami Twi-t, úgyhogy bemásolom ide, hogy milyen bakikat találtak a vájtfülűek az Alkonyatban. Én ugyan nem láttam a filmet, de Ti jelezzetek, hogy "igen, én is észrevettem már ezer éve" vagy "nem, ezt így akarták csinálni amúgy is" esetleg "ki nem szarja le a bakikat EDWAAARD hööörrrrszürcsszlötyszlöty"!




1. Az egész film során jól látható a közeliknél, hogy a vámpírok kontaktlencsét viselnek. Nosferatuéknak még enélkül is ment a félelmetes kinézet. (ez mien gáz észrevétel már :D mondom én hogy ez az újság egyre gagyibb)

2. Amikor Edward hazaviszi Bellát, megállnak a rendőrségnél, és azon gondolkoznak, mi történik odabent, pedig Edward a gondolatolvasó képességével simán rájöhetne mindenre. Az író megfeledkezik saját teremtményeinek adottságairól..

3. A garázs jelenetnél Edward kétszer csukja be a csomagtartót. Rozoga járgány, biztos elsőre nem sikerült.

4. Amikor Edward zongorán játszik Bellának, a nap sugarai rásütnek a kezére, de ez egyáltalán nem látszik számára kellemetlennek. A szerelem a fájdalom ellen is gyógyír?

5. Bella és Jacob először mennek a rozoga járgánnyal - ekkor az autó ablakában jól látható a stáb, amint egy fehér vászon előtt dolgoznak. De legalább mindenki tudja igazolni, hogy aznap megjelent a forgatáson.

6. Edward autóján oregoni rendszám van, pedig washingtoninak kéne lennie. Attól, hogy vámpír, rá is vonatkoznak a közlekedési szabályok.

7. A vendéglős jelenetben Bella zöld salátája a vágások közt mindig más állapotban van, pedig néha a filmidő szerint nem is nyúlhatna bele. Nem túrkálni kéne a tányérban, hanem enni belőle!

8. A biológiaórán az Edward mögött látható tömött bagoly folyton helyet változtat a vágások között. Vajon mégis életben van?

Komoly, mi? És ez az ország egyik legnagyobb filmes magazinjában jelent meg. A bakik utáni kis megjegyzések legalább annyira jók és ütősek, mintha maga Horatio Caine hadnagy mondta volna őket a CSI:Miami-ból.

9 megjegyzés:

  1. 1. igaz, 2. bella akkor még nem tudja róla, hogy vámpír,így nem mondhatja el mit olvasott,3.igaz, 4.nem fáj neki, ha rásüt a nap, csak csillog-villog, mint a macska pöcse, 5.igaz, 6.és?, 7.még nagyon friss zöldségek voltak, 8. volt rá példa,ja. amúgy mágnes,forrásst plíz, olvasnék kommentet:D

    VálaszTörlés
  2. 1. teljesen 2. Bella akkor már tudja, hogy gondolatolvasó, csak azt nem, hogy vámpír, szóval IGAZ, 3. igaz, 4. az a Vampire Diaries meg az összes "hagyományos" regény és ők nem csillognak, hanem nemes egyszerűséggel szénné égnek, szóval ez így NEM IGAZ, 5. Johnny,a napernyőhordó fiú aznap fogorvosnál volt, ő nincs a képen, 6. mert ha nekem Malawi rendszámom lenne, nem jöhetnék be Mo-ra?, 7. a könyvben Bella nem is vega, 8. a baglyoknál is vannak vámpírok, ún. "bagpírok", ő egy volt közülük, és így le is bukott (azóta már egy alumínium wc deszkával végleg megölték).

    egyébként fasza kis bejegyzés, mágnes, kösz az élményt, és riszpekt, hogy gondolsz a nyomi twi-függő kis barátaidra is :D

    VálaszTörlés
  3. 2. nem igaz, mert nem mondhatta meg hogy carlisle a gondolataival átküldte neki azt hogy vámpírok gyilkolták meg buttcrack santat:p én ehhez tartom magam:D de ha már ezt a jelenetet említik meg, miért nem tűnt akkor már az is fel nekik, hogy a könyv, amit bella vett edward kocsijában maradt aztán este mégis abból olvasott?:)

    VálaszTörlés
  4. Ez a VOXban volt, gyermekeim, további ehhez hasonló blődség rejtőzik a lapok között. Anibani te egy hülye vagy, hát ennyi baromságot, bagpír.. :D:D:D Hnap stat vizsga!!! SZOPÓ!

    VálaszTörlés
  5. @csokis akkor is kötöm az ebet. mert honnan tudod, h Carlisle ezt üzente neki?? meg oké, nem kellett volna azt mondania B-nak, hogy "jé, ott az apám kocsija, és a santahaverodat meg a vámpírok, az én fajtám tépte halálra és lefetyelt egy jót belőle". kussban is maradhatott volna: "Oké, Bellsz, akkor lehúzódok. Mert ott van az apád." mindegy, ez egy fasza kis bejegyzés, én jól elpörgök, és várom a választ :D

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. mé? te honnan tudod, hogy nem azt üzente neki?:D különben meg pörögjél inkább stripperstewn, mert nincs elég kommentem ahhoz a posthoz:D és mérgemben majd jól nem írok a runawaysről:D

    VálaszTörlés
  8. igen igen igen ezaaaaazzz!! perverz fanatikus vitát akarok! vérrel meg olajozott meztelen női testekkel. öljétek egymást! :D még!

    VálaszTörlés
  9. @csokis NO! a világ nem forogna tovább, ha úgy döntenél, hogy nem írsz a Runawaysről :D mert akkor nekem kéne, és az durva lenne :D:D

    @mágnes rendicsek, mági, már rendeltem a hentesnél egy lityó marhavért, majd postán küldöm el csokisnak. az olajozott mesztelen női testeket meg TE nem akarod :D

    VálaszTörlés