2009. november 28., szombat

Csákk-csákk

Tegnapelőtt a Chuckról beszélgettünk csokissal, erre ma jött megint egy adagnyi promó a harmadik évadról, szóval a sors is azt akarta, hogy írjak egy posztot, tehát.

A Chuck nálam simán a legfrankóbb sorozatok közé tartozik, mert az alapsztori (jó, kicsit unreal) egyszerűen nagyszerű, a szereplők, főleg a főszereplő rendkívül szerethető, és ami a legfontosabb: marhajó az írók humora.



Tehát az alapszitu annyi, hogy van nekünk egy Chuck Bartowskink (már a név is.. ez egyébként alapkövetelmény, hogy nerd-öket, geekeket ilyen sablon-néven nevezzék?? ld. a TBBT-s Wolowitz vagy Hofstadter), egy nagyon okos számítógépes srác, akit némi kellemetlenség miatt kirúgtak az egyetemről, és jelenleg a Buy More nevű, Media Markt-szerű helyen gályázik.



Aztán egyszercsak megnyit egy e-mailt, amiben toptoptopsecret nemzetvédelmi infók vannak, melyek az utolsó képig beletöltődnek az ő agyába. Igen, ez a rész kicsit zura, de a lényeg, hogy ezáltal ő nemzetvédelmi kincs lesz, és mindegyik hárombetűs amerikai ügynökség rárepül. És elkezdődik a móka: megkapja Agent Sarah-t és Agent John-t, a hiperszuper és nagyon profi és nagyon képzett és nagyon szép titkosügynököket, akik szépen beépülnek az életébe, hogy vigyázzanak rá. Valójában persze mindkettőjüknek az infókra fáj a foguk, és mivel a világ főgonoszai egyre gonoszabb és gonoszabb dolgokat művelnek, Chuckot akcióba léptetik: bevetésekre mennek, ahol Chuck a szuperinfók segítségével menti meg a világot. Bénázik, persze, harcolni alapszinten sem tud, de nem is ez a feladata.



A főszereplő, Zachary Levi nekem nem kicsit eyecandy, és nagyon jól játszik. A mellékszereplők karakterei is ott vannak, jól megformáltak, tök jól kiegészítik Chuck fura életét.

Ez tehát a Chuck, két évadot már letudott, január 10-én pedig jön majd a harmadik évad odakinn. Odakinn. Emiatt mérges vagyok, mert az RTL Klub a nyáron nekilendült a Chucknak, de a magyar közönség egyszerűen nem vevő a minőségi sorozatokra, szóval pár rész után le is vették. Marad a Barátok Közt meg a Hiróz. Egyébként épp most akadtam rá egy origós cikkre, ami gondolom egy RTL Klubos sajtóanyag lehetett, még a Chuck indulásakor. Ebben agyonistenítik, az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb akcióvígjáték-sorozataként aposztrofálják, amelyet a külföldi kritikusok is elfogadnak. Csak a magyar idióta nézőközönség nem. De ezen változtatni nem tudunk, lehet, hogy nem is akarok, szóval jöjjön pár harmadik évados promó, amikor is Chuckból "valódi" titkosügynököt faragnak. Can't wait!!

Szóval a 3 in 1 promó. Búmbúmpáóó! :D

2 megjegyzés:

  1. nekem az egyetlen problémám ezzel a sorozattal adam baldwin volt. aztán kiderült, hogy semmi köze a baldwin tesókhoz. azóta a kedvenc karakterem:D (jóvannanagyonnemszeretemabaldwinokat...)

    VálaszTörlés
  2. igen, ismerőős :D:D egyszer régen le is IMDB-ztem, hogy hanyadik lehet a tesók sorában, és az a második mondat, hogy nem AZ a Baldwin :D:D

    VálaszTörlés