2009. november 28., szombat

Mennyire?

Mennyire vagy elvetemült/ menthetetlen/ szánalmas TwiFan?? Vagy neked van még esélyed? Miután egy tegnapelőtti New Moon-nézés után nem tudtam elaludni, és ráébredtem, hogy angolul gondolkodok- ráadásul a filmbeli nyelven, idézetekkel... szóval gondolkodóba estem. Én már biztos menthetetlen vagyok, de hátha Nektek még van esélyetek. Szóval csokorba szedtem pár őhm.. tulajdonságot, ami egy fant mindenképpen jellemez, olvasd végig, számold meg, hány mondatban ismersz magadra, aztán a teszt végén kiderül, tehetsz-e még bármit a TwiLét ellen. Lássuk!

1. A Twilightot megszámlálhatatlan alkalommal láttad, a New Moont is már legalább 4-szer (és ezúttal eldöntötted, hogy folyamatosan számolni fogod, hány megnézésnél jársz).
2. Téged nem zavarnak a kigyúrt felsőtestek, sőt, mindegyik felsőtest-villantó szereplőről el tudod mondani, hány kockája van, és milyen a csuklyásizma.
3.Twitteren legalább 5 twi-related forrást követsz (színészek is érnek).
4. Letöltötted az egyik KStew-fan által TwitPicre feltett pite-receptet, és eldöntötted, hogy meg is sütöd.
5. A Twilight- paródiákat folyamatosan kapod legkedvesebb barátaidtól, de te magad is szívesen keresel ilyeneket. Ha már gyártottál is hasonlót, pluszpluszpont.
6. Elgondolkoztál már azon, milyen lenne, ha egy kis hintőpor és némi csillámpor segítségével rekonstruálnád a *sparkle*-dolgot. És biztos vagy benne, hogy jobban sikerülne, mint a Twilightban.
7. Annyiszor megnézted a megszámlálhatatlan mennyiségű trailert, hogy már a New Moon premierjén kívülről tudtad, és együtt mondtad a szereplőkkel azokat a bizonyos részeket.
8. Ha viszont a filmben végül máshogy szerepeltek a dolgok, meglepődtél, talán fel is háborodtál.
9. Azonnal (már a trailerek megnézésekor) feltűnt, hogy Rob kockái festettek. De nem bántad.
10. Azonnal (már a trailerek megnézésekor) feltűnt, hogy Robnak hibás a bal mellbimbója, de annyiban hagytad a dolgot. Később azonban elolvastad a bimbó-nyomozós blogbejegyzést.
11. Kristen szenvedős alakítása olyannyira meggyőző volt, hogy elbőgted magad a premieren- legalább egyszer (az is ér, ha hangosan zokogtál, és az is, ha a székbe süppedve próbáltál láthatatlanná válni).
12. A szobád falát mindenképpen díszíti valamilyen Twilightos cucc. Poszterkönyved is van, ajándékba kaptad/ te vetted, de a boltban a hugodra hivatkoztál.
13. Minden Twilighttal kapcsolatos könyv meg van neked, valamelyikből több példány is. Az legutóbbi magyarul megjelent részt pedig csak financiális problémák miatt nem birtoklod. Még.
14. A New Moon megnézésétől egy bombariadó sem tarthat vissza (csak hagyják bekapcsolva a filmet, majd köszönök a kutyás bombakeresőknek). 4 hisztérikusan csapkodó babakocsis anyuka viszont igen.
15. Részt vettél már Twilight különkiadású műsorban. Lehet, hogy nyertél is valamit.
16. Legalább két press eventet figyelemmel követtél live streamen, akkor is, ha szakadozott, akkor is, ha spanyolul volt.
17. A Los Angelesi premieres vörösszőnyeges bevonulást is élőben nézted, tehát fenn voltál hajnali 5ig. És úgy gondolod, megérte.
18. Legalább 10 Twi-related kifejezést ismersz, sőt, ha úgy alakul, gyártasz is.
19. A sound trackek már a premier előtt hónapokkal meg voltak. Ha az egyik zenére csináltál is Robos videót, feltetted youtube-ra, amit azonban a szerzői jogok megsértése miatt leszedtek, pluszpont. Előfordulhat, hogy azért, mert az OST hivatalos megjelenése előtt 2 héttel tetted mindezt.
20. Blogot indítottál.


Értékelés:
Ha egyik pontban sem ismertél magadra, gratula, semmi közöd a Twilighthoz.
Ha 1-5 pontban ismertél magadra, akkor ismered a dolgot, valamilyen szinten követed is, nincs veszély.
Ha 6-14 pontban ismersz magadra, akkor nagyon vigyázz, közel állsz a fan-léthez.
Ha 15 vagy több pontban ismersz magadra, nincs visszaút. Elkárhoztál: menthetetlen TwiFan vagy!

4 megjegyzés:

  1. köhömm...név szerint miért nem említettél minnyá meg? te szemét!!!!xD megyek gyorsan sütök egy adag...snickerdoodlest:D (amint rájövök hogy mi az a cream of tartar...)

    VálaszTörlés
  2. eeeeeez kurvanagy :D ja, és antitwilight vagyok a teszt alapján, de azért örülök hogy megtűrtök :)

    VálaszTörlés
  3. csokis! ne haragudj, de ez egy totálisan tőlünk független, elfogulatlan teszt! :D az, hogy majdnem mindegyik pontot magadénak érezted, csak annyit mutat, hogy mennyire vagy menthetetlenól elvakult :D:D a tartar cream mint tartármártás? :D sütikébe? :D

    mágnes: semmi baj, kell valaki a mérleg másik oldalára is, höhö :D:D

    VálaszTörlés
  4. nem tartár mártás, nyugi:) valami a borkészítésnél keletkező melléktermék(ahogy sikerült kivennem ala google), amit szintén nem értek mé megy sütikébe...:D

    amúgy meg csak 18 pont igaz rám(a csillámporos cucc sosem jutott még eszembe, a blogot meg nem én indítottam, csak társszerzője vagyok xD)

    VálaszTörlés