2009. november 22., vasárnap

Nyúmún 3.0

A tegnapi epic fail után, ma hajnali 10 órakor anibanival végül ismételten megnéztük a New Moont.(A drága CinemaCity adott nekünk imördzsenszi tiketet a tegnapi jegyekért cserébe:) )
Ez a film nem szeret minket, ez biztos. A létező legromantikusabb jelenet ment éppen(Edward és Bella Volterrában), mikor azt hittem kitör rajtam a sikítófrász. Vagy a röhögőgörcs. Megy ugye épp a lávlávláv, mikor hirtelen villany felkapcs, a vászon fehérre vált, zene felcsendül. Már már azt hittük, sikerült kifognunk egy újabb bombariadót, mikor ismét elindult a film...Ezt aztán pár perccel később ismét eljátszottuk. Totál paradox helyzet: egyszerre röhögtünk, de igazából sírtunk is volna, hogy jajjbammegnemááááááár. De azért csak levetítették végig. Ennek gondolom a moziban előttünk !egyedül! ülő srác is nagyon örült:D
Hogy mi volt a mai hibák oka, sajnos nem tudni. De Earl után, tuti valami karma dolog...

PS: Köszönöm az Allenak, hogy maradandó károsdás nélkül sikerült átvészelnem a hétvégét!:)

1 megjegyzés:

  1. szegény srácnak tutira randija lett volna, csak nem jött el a csaj, szóval akkor már megnézte. nagynagy riszpekt neki, még nagyobb, hogy a hosszúujjú pólón keresztül is feszültek a karizma(i), ahogy levette a kabiját. csak izmos férfiak nézzenek izmos férfiakat mutató filmet, hogy megtapizhassad őket, miközben Jake kockáira nyáladzol- ez lenne az élet rendje. minden nő mellé egy izmos pasit.

    VálaszTörlés