2009. november 11., szerda

majomkodnak

ismét egy bizonyíték, hogy hogy a fenébe lehet egy alapvetően jó zenét elkúrni egy szörnyű klippel.
a 100 Monkeys nem szárnyal oasis-i vagy verve-i magasságokban, de azért nem rossz kis californiai grungepunkrock zenekar. az énekes miatt sem, aki a twi-related Jackson Rathbone (aka Jasper Hale), egész jó hanggal, és annál is jobb humorral.
node, itt van ez az Ugly Girl nevű dal, amit még myspace-n hallgatva tetszett, igen, de most, ezzel a klippel... nagyon elrontották.



olyan, mintha megkérték volna az egyik nagydarab, szőrös haverjukat, hogy öltözzön már nőnek, meg szereztek volna pár rajongót, hogy a szőrös havert sminkeljék ki meg táncoltassák már kicsit. ennyi a klip. nemááár! annyira snassz az egész. értem, hogy miért, meg hogy ez így nagyon paródia, de szarul van összerakva.
ami értékelhető, az a sminkelgetés. az a helyén van. vicces, meg ott vannak a tagok, is yay! :D alapon nem néznek ki rosszul, cukik, jófejek, jól áll nekik a körömlakk, jackson zöld szemét kiemeli a szemhéjfesték. szóval én tuti erre építettem volna az egészet, mint Franz Ferdinandék a Can't Stop Feeling c. klipjüknél (az is kap majd egy bejegyzést, ha megettem a sült kolbit meg kialudtam magam). teljesen jól el lehet adni azt a négy percet a tagok mutogatásával. pláne ha az egyik tagért sikítozó lányok milliói rajonganak (már amikor nem az az idétlen new moonos paróka van rajta :/ ), és lettek volna szíves örömest a szőrös pasi hátát simogató lelkes, rágózó táncoslányok helyében. még akkor is, ha nagyon nagy valószínűséggel nem találkoztak volna Jacksonnal.

szóval jó zenét így lehet tönkretenni, de figyeljük a fehér paravánoshátteres-jacksonos részeket, meg főleg a múúzsikát.

itt jönne most a jutúbos klip, de valamiért nem hajlandó videót feltölteni (frankón FAIL), szóval egyelőre link, ha javul a dolog, akkor videó:
http://www.youtube.com/watch?v=cOPP3r3Ci2M

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése