2009. november 10., kedd

paris, je t'aime

azért jó, hogy vannak nagyonnagy felbontású képek, mert rájövök, hogy a sztár is ember- ott a ránc, az elkenődött szemfesték, a csomósodó alapozó, a mákostésztás ebéd utáni fogak között maradt pöttyök, oda nem illő szőrszálak.
azért rossz a nagy felbontású kép, mert olyan redvalassan tudom letölteni a kolineten, hogy megőszülök, és mellette képtelenség mondjuk a stereomoodon a HAPPY kategóriájú zenéket hallgatni (amikre lelkemnek jelenleg nagy szüksége lenne), vagy Kovi legújabb "Forgatáson.." kezdetű twitteres szösszenetét olvasni.
ezzel a problémával szembesültem egy órája, mikor elkezdtem nézegetni a párizsi tvájlájtos sajtóbanzájos képeket. újra együtt a trió: ott az ismét hercegnőnek öltözött Kristen, a SZŐRÖS Rob (óigeeen :D) és Taylor. róla valahogy nem tudok ömlengeni, olyan kutyaszerű feje van, ahogy állandóan hunyorít, plusz alacsony is. de a fogai kétségtelenül szépek.

szóval párizs, kiöltöztek rendesen, és akkor most értünk el a nagyfelbontású képekhez, mert 4-et valahogy csak leküzdöttem. és. Robnak a szőr közelről is jól áll, de a cipője... olyan robosan elnyűtt. Kristen haja végre kezd lenőni, és a lazamadafaka kosztümkabátos cuccokhoz tökjól áll, a bálkirálynő ruckóhoz kevésbé, de mindegy. mindenhogy imádjuk. csakúgy, mint a cipőit (a legutóbbi L.A.-s Jimmy Choo volt a csúcs), a mostani viszont így, A1-es méretben elég fájdalmasnak tűnik, mert akkora a kép, hogy csak a nagy lábujja kitölti a képernyőm háromnegyedét. tutira nem kényelmes viselet. erről egyébként a cipős- stresszes IT Crowd rész jutott eszembe, a MÓÚÚNSZTÖR TOÚÚZ. imádom.




node, képek. van egy új helyszín, ahol nem a megszokott molinó előtt állnak, mosolyogva meg erőlködve, hanem egy menő szálloda vagymi erkélyén. nem tudom eldönteni, hogy az evita erkély jelenetére, vagy az angol királyi család karácsonyi integetős hepöningjére hasonlít inkább. Kristen mindenképpen jobb színész, mint Madonna, meg jobban néz ki, mint Camilla, Rob elmegy William hercegnek, Chris fülei totál Charles, Taylor meg... az indiai királyi család trónörököse, aki tanulmányútra érkezett európába. már csak a szépségkirálynős integetés hiányzik :D



na, a gépemet a totálisan nagy felbontású képek sokkolták, szóval vagy tudok képeket csatolni, vagy nem. kiderül mindjárt.

ja, és ja, ez volt párizs, holnap Lándön, aztán Madrid meg Berlin. hajtós hét ez, gyerekek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése